Ne pasioneaza frumosul sub toate formele lui invechite, vintage, dar pline de farmec: rustic, farmhouse, french country, shabby chic, cottage, industrial ori coastal. Cautam sa il aducem fie in casele noastre, pentru a ne trai o viata cu adevarat implinita.

Iubim decoratiunile si accesoriile care lumineaza casa, invaluind-o cu personalitate si dandu-i caracter, transformand-o in ACASA.

Tanjim dupa vremurile de odinioara, cand o seara perfecta era petrecuta la caldura semineului, cu o carte buna in mana, in confortul fotoliului pufos si inconjurati de oamenii dragi sufletului intr-o casa amenajata in stil cottage englezesc.

Ne dorim sa recream decorul rustic, plin de sanatate si viata al trecutului, tumultul de culori si simtaminte insuflate de stilurile de decorare ale caselor boieresti, taranesti, dar inundat de solutii practice, moderne, pentru o viata armonioasa.

Daca iubiti culorile pastelate, motivele florale si ceaiul ferbinte servit in ceainice si cescute de portelan, veti gasi aici particele din stilul shabby chic pentru a adauga o nota delicata casei si o infrumusetare a vietii.

Stilul farmhouse sopteste sufletelor care iubesc natura si comprima toata aventura traita la o ferma, departe de zgomotul lumii obositoare. Imbina elementele naturale in jurul activitatilor zilnice, incat inima ne ramane mereu tanara.

Pentru iubitorii de clasic, stilul french country aduce acel plus de mister imbinat cu simplitatea complexa a arhitecturii de detaliu, care respira frumusete.

In stilul industrial, metalic si determinat, decoratiunile au un impact vizual puternic, transformandu-ne casa intr-o masinarie a vietii.

Ne imaginam ades stand pe veranda cabanei de la mare, unde ascultam valurile melodioase la lumina felinarului. Decorul coastal aduce prospetime si claritate.

Te asteptam sa ne spui povestea ta, stilul care iti defineste cel mai mult personalitatea si cum te putem ajuta sa-ti transformi casa intr-un loc unde sa te simti cu adevarat implinit/a!