Ne pasioneaza frumosul sub toate formele lui invechite, vintage, dar pline de farmec: rustic, farmhouse, french country, shabby chic, cottage, industrial ori coastal. Cautam sa il aducem fie in casele noastre, fie in mijlocul evenimentelor care ne definesc viata: botez, nunta.

Iubim decoratiunile si accesoriile care lumineaza casa, invaluind-o cu personalitate si dandu-i caracter, transformand-o in ACASA.

Tanjim dupa vremurile de odinioara, cand o seara perfecta era petrecuta la caldura semineului, cu o carte buna in mana, in confortul fotoliului pufos si inconjurati de oamenii dragi sufletului intr-o casa amenajata in stil cottage englezesc.

Ne dorim sa recream decorul rustic, plin de sanatate si viata al trecutului, tumultul de culori si simtaminte insuflate de stilurile de decorare ale caselor boieresti, taranesti, dar inundat de solutii practice, moderne, pentru o viata armonioasa.

Daca iubiti culorile pastelate, motivele florale si ceaiul ferbinte servit in ceainice si cescute de portelan, veti gasi aici particele din stilul shabby chic pentru a adauga o nota delicata casei si o infrumusetare a vietii.

Stilul farmhouse sopteste sufletelor care iubesc natura si comprima toata aventura traita la o ferma, departe de zgomotul lumii obositoare. Imbina elementele naturale in jurul activitatilor zilnice, incat inima ne ramane mereu tanara.

Pentru iubitorii de clasic, stilul french country aduce acel plus de mister imbinat cu simplitatea complexa a arhitecturii de detaliu, care respira frumusete.

In stilul industrial, metalic si determinat, decoratiunile au un impact vizual puternic, transformandu-ne casa intr-o masinarie a vietii.

Ne imaginam ades stand pe veranda cabanei de la mare, unde ascultam valurile melodioase la lumina felinarului. Decorul coastal aduce prospetime si claritate.


Starea de bine de acasa adusa prin amenajarea in diversele stiluri vintage poate fi transferata mai departe si in mijlocul evenimentelor speciale avute.

Botezul este primul eveniment major special al micutului/micutei care a sosit in familie. Recuzita foto pe o tematica aleasa, cu personalizare poate face din acest eveniment unul memorabil. Se pot adauga ghirlande, bannere, invitatii, pungute personalizate pentru cadouri si multe alte minunatii.

O nunta personalizata in stil vintage, va ramane o amintire deosebita, atat pentru miri, cat si pentru invitati. Dragostea este un lucru minunat care trebuie sarbatorit cum se cuvine. Va punem la dispozitie diverse produse de decor sau accesorii vintage: album amintiri pentru invitati, invitatii, umerase miri, cutii si pernute pentru verighete, recuzita foto amuzanta si deosebita, tablite Candy bar sau tablite scaune miri, ghirlande, etc.


Te asteptam sa ne spui povestea ta, stilul care iti defineste cel mai mult personalitatea si cum te putem ajuta sa-ti transformi casa intr-un loc unde sa te simti cu adevarat implinit/a!